Lammfärsbiff med ratatouille, örtyoghurt och klyftpotatis
Panko panerad kycklingfilé med gräddsås, ärtor och kokt ris
Fiskgratäng på italiensk vis (oliver, tomat, paprika, basilika)
Mustig köttgryta med potatispuré
Stekt fläsk med raggmunkar och rårörda lingon, alternativt löksås och kokt potatis
Ugnsbakad laxfilé med räksås och kokt potatis
Penne med strimlad kyckling, basilika, purjolök, soltorkadtomat och gräddsås
Grekisk färsspett med tzatziki, rödvinssås och klyftpotatis.
Panerad fläskytterfilé med madeirasås och pommes risole
Vinpocherad fiskfilé med broccoli, vitvinssås och kokt potatis
Spaghetti med havets läckerheter och tomatsås
Klassisk currykyckling med ris
Isterband med dillstuvad potatis och rödbetor
Ärtsoppa med tunna pannkakor, sylt och grädde
Sprödbakad koljafilé med dill-räkmajonnäs och kokt potatis
Grillad fläskfilé med dijonsenapsås och fransk potatisgratäng
Pljeskavica med tillbehör
Parmesan stekt Alaska Pollock med het tomatröra, aioli och ris
Penne Toni (oxfilé, svamp, lök, rödvin, grädde)